Tuesday, September 27, 2011

Mentoring

Dnesni den byl obzvlaste krasny a plny radostnych udalosti. Jednou takovou bylo kupodivu prvni setkani s mou mentorkou v oblasti PR. Cely akademicky rok se budu schazet s Viann, postarsi pani, ktera uz by mela byt v duchodu, ale protoze je doslova nepostradatelna, tak stale jeste pracuje pro centrum absolventu UNL.

Je to velmi mila pani se spoustou zkusenosti, ktere se mi bude snazit behem nasich setkani predat. Take zorganizuje spoustu dalsich setkani s uspesnymi lidmi, ktere budu moci stinovat apod. Uz ted se tesim. Pry me taky nekdy vezme nekam na vylet, do restaurace na veceri i s dekanem Alanem, ktery je nasim spolecnym pritelem.

Z dnesniho setkani mam jeste ted radost. Dozvim se spoustu praktickych veci, uvidim manazery v akci, nahlednu do zakulisi event planningu. Proste skvele. Dokonce jsme museli vyplnit smlouvu, ze se sejdeme minimalne 6x za rok. Obe jsme se ale shodly na tom, ze to bude mnohem casteji. Poznam pry i jeji rodinu. Jedna z jejich dcer pry minuly rok zpivala nejakou ceskou operni arii pri vyznamne udalosti, ktere se zucastnilo 7 reprezentantu CR. Tak to bude urcite taky zajimave.

A pokracovani priste.. nebo vlastne za rok, kdy budete moci sami posoudit, kolik jsem se toho tady naucila.

No comments:

Post a Comment