Saturday, September 17, 2011

Opet ruda jidelna

Pomalu tu konci sobota, ktera byla opet dnem ve znameni fotbalu, stejne jako v minulych tydnech.
Cele mesto se tu obleklo do cervenych tricek a opet vyrazilo na stadion, pekne sporadane, hodne dopredu, aby se stihli i sedmdesatilete babicky bez stresu posadit.
Nekteri si jeste nezapomneli pronajmout polstry s operatky na lavicky a uz se vydavali do vysin tribun.
Smutni studenti, na ktere nevysli listky, spolecne zamirili do kina, kde celou sportovni udalost tydne napjate sledovali.

Dnes jsem byla moc rada, ze jsem se teto akce nemusela zucastnit, protoze cely den mrholilo a byla celkem zima. Stacilo mi divat se z okna a obcas si ho pootevrit a uz jsem i pomalu slysela, jak si jaky tym vede (stadion mam skoro za rohem).



Nespornou vyhodou footbalovych huskers sobot je, ze tu mam jeste vetsi klid nez normalne...kdyz necham zavrene vynorne tesnici okno. A tak jsem se treba napriklad dnes mohla nerusene soustredit na poslech prijemnych hlasu expertu, kteri se me prostrednictvim online kurzu snazi naucit pouzivat designersky software. Presto bylo vrcholem meho celodenniho snazeni "pouhe" vytvoreni odstinu zelene a cervene, ktere jsem prevzala z barev meho dnesniho obeda (doslova...hezky jsem si vyfotila cherry rajcatka a salat a prvni krok jsem mela). Snad timto tempem nebudu pokracovat i nadale, protoze to bych zaverecne projekty neodevzdala ani o pristich Vanocich.

No comments:

Post a Comment