Friday, December 16, 2011

Krasne Vanoce

Cas utekl hrozne rychle. Sedim na posteli a vedle sebe mam sbalely batoh na cestu do New Yorku. Letosni Vanoce budou v mnoha smerech netypicke...
Zaprve je nebudu slavit doma, a tak jsem uz pred nekolika tydny poslala domu balik plny prekvapeni :0)
Zadruhe je nebudu slavit v okruhu svych znamych... a nebo jo? Mozna, ze uz se daji Sestricky Zivota, se kterymi si uz nejaky cas pisu a volam, nazyvat dokonce mymi pritelkynemi. Stravim s nimi celkem dlouhy cas, jednu z nejkrasnejsich dob v roce vubec. Spolecne s nimi budu pomahat maminkam v nouzi a taky se starat o male deti. Smysluplne tak stravim letosni svatky. Po 3tydennim dobrovolnictvi si udelam tyden volna a turistiky po NY (snad uz budu dostatecne obeznamena se vsim a neztratim se pri prvni prochazce po Times Square nebo Central Parku) a zajdu se snad podivat i na nejakou show na Broadway. Hodne me laka Lvi kral.
Cely mesicni pobyt (celkem 32 dnu, abych byla presna) zakoncim Meetingem CL (tady se mu rika Encounter) a setkanim s Julianem Carronem.

Vypada to vse moc dobre - takto cerne na bilem - tak doufam, ze to tak i bude. Pro cestu z letiste uz jsem si radsi zaridila odvoz, aby me prazdniny neskoncily drive, nez zacnou.

Vsem Vam touto cestou preji krasne Vanoce a pozehnany vstup do Noveho roku!

No comments:

Post a Comment