Wednesday, November 30, 2011

$10,000 darovano, uff

Konec semestru je tady. Teoreticky se teprve kvapem blizi, ale prakticky do vsech predmetu uz je vetsina vseho udelana. Prave jsem se napr. vratila z prijemneho vecirku, na kterem  jsme slavnostne predali celkem $10,000 trem neziskovym organizacim. Jejich projekty nas zaujaly nejvice z celkovych 34 uchazejicich se o grant.

$2,500 ziskala organizace Casa for Lancaster County, ktera pomaha detem z detskych domovu rychleji se dostat do nahradni pece.
Dalsich $2,500 pujde na vytvoreni klubu (pod zastitou organizace The Arc of Lincoln) pro dospivajici s intelektualnimi a vyvojovymi vadami, napr. autismem, jenz jim pomuze pripravit se na prechod do pracovniho zivota.
Vubec nejvyssi grant ve vysi $5,000 pomuze sponzorovat kvalitni a setrne vyslechy sexualne zneuzivanych deti, ktere by jinak byly podrobeny dlouhym neprijemnym pozorovanim. Child Advocacy Center pomaha i ostatnim clenum rodin, ktere se staly obeti zneuzivani.

Bylo to opravdu tezke vybrat mezi vice nez 30 prospesnymi projekty ty, ktere podle nas nejvice splnovaly poslani nasi Project Impact Lincoln organizace.

Cela slavnost v obrazech:



Vse zacalo mym prichodem do Univerzity of Nebraska Foundation, kam jsem celych 1.4 mile dosla pesky na asi 10cm podpatcich.


Mistnost zatim zdobily jen kvetiny a dve misy s obcerstvenim...


Jedna ovocna...


A druha syrova.


Kdyz jsme naaranzovali stoly do spravnych pozic, udelali jsme si jeste spolecne foto nasi tridy:


Pak uz cela slavnost zacala, mela spad a brzy uz se vitezne organizace radovaly ze ziskanych financi:


Hezky jsme pripravili i certifikaty:




No comments:

Post a Comment